Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g1805g3158kcal342.9g0g198.5g0g
Sipuli 226g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Porkkana 181g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g6658kcal696.6g55.4g400g22.2g
Valittu annoskoko2376g3329kcal348.3g27.7g200g11.1g
Annoskoko puolitettuna1188g1664kcal174.2g13.9g100g5.6g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718