Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.1g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g90kcal2g15.6g2.2g5.6g
Valittu annoskoko238g45kcal1g7.8g1.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna119g23kcal0.5g3.9g0.6g1.4g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864