Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 146g118kcal2.3g24.6g0.1g4.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g297kcal6g53.8g4.2g9.4g
Valittu annoskoko238g149kcal3g26.9g2.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna119g74kcal1.5g13.5g1.1g2.4g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920