Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit146g25kcal2.3g3.2g0.3g2.8g
Aurajuusto (Valio), annos 17g18g60kcal3.5g0g5.1g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g193kcal11.6g6.4g13.4g5.6g
Valittu annoskoko238g96kcal5.8g3.2g6.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna119g48kcal2.9g1.6g3.4g1.4g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190