Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)24g65kcal7.2g0g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g45g29kcal5.8g0.9g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk75g75kcal17.2g0g0.4g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g52g100kcal5.8g14.1g2g7.3g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g15g52kcal0g0.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g719kcal78.8g31g30.2g14.6g
Valittu annoskoko238g360kcal39.4g15.5g15.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna119g180kcal19.7g7.8g7.6g3.7g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259