Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen140g396kcal15.3g68.2g9.5g4.3g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g48g191kcal2.6g2.1g19.1g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g51g196kcal7.6g1.5g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g1564kcal51g143.6g92.6g8.6g
Valittu annoskoko239g782kcal25.5g71.8g46.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna119g391kcal12.8g35.9g23.2g2.2g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890