Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g100g130kcal21g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g311kcal43g3.8g13.2g0.4g
Valittu annoskoko239g155kcal21.5g1.9g6.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna119g78kcal10.8g1g3.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480