Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 150g53kcal0.2g10.7g0.1g3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 18g126kcal0.1g0g14.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g28g110kcal0.1g27.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kaurahiutaleita(lidl)19g66kcal2.6g10.5g1.3g1.9g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g9g57kcal2.3g1.3g4.7g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g911kcal13g116.8g41g12g
Valittu annoskoko239g456kcal6.5g58.4g20.5g6g
Annoskoko puolitettuna119g228kcal3.3g29.2g10.3g3g
Arvot/100g100g191kcal2.7g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258