Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g75g124kcal15g0g7.5g0g
Herkkusieni 41g6.6kcal0.9g0.1g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g94g33kcal1.5g6.5g0.1g1.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz7.5g7.7kcal0.1g1.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g450kcal36.8g23.4g23.6g4.4g
Valittu annoskoko239g225kcal18.4g11.7g11.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna119g113kcal9.2g5.9g5.9g1.1g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726