Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa156g27kcal0.6g3.9g0.9g1.1g
Pekoni (Dulano)19g48kcal3.4g0.6g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g16g61kcal4.5g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g361kcal24.4g11.4g24g2.8g
Valittu annoskoko239g180kcal12.2g5.7g12g1.4g
Annoskoko puolitettuna119g90kcal6.1g2.9g6g0.7g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882