Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g437g1238kcal20.1g137.3g66g24.1g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Sipulikuutiot rainbow350g35kcal5.2g5.2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]525g1732kcal141.7g0g126g0g
Kananmuna kuoreton350g500kcal42g0g35g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%350g560kcal9.4g9.4g52.5g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g8329kcal452.4g326.6g560.6g63.6g
Valittu annoskoko2380g4165kcal226.2g163.3g280.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna1190g2082kcal113.1g81.7g140.2g15.9g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574