Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 284g2441kcal3.5g0g274.4g0g
Vesi1597g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g190g658kcal11.4g142.2g2.7g4.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g299g1018kcal6g9g104.8g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g8279kcal43.6g308.6g764.4g13.4g
Valittu annoskoko2380g4139kcal21.8g154.3g382.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna1190g2070kcal10.9g77.2g191.1g3.4g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522