Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 30g14kcal0.6g2.4g0.1g0.4g
Tomaattimurska 750g220kcal4.2g39.7g1.5g14.2g
Vesi, vesijohtovesi 1049g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 360g1146kcal87.7g164.4g6.8g32g
Viinietikka 23g4.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4764g2882kcal190.2g431g17.4g99g
Valittu annoskoko2382g1441kcal95.1g215.5g8.7g49.5g
Annoskoko puolitettuna1191g721kcal47.6g107.8g4.4g24.8g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954