Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 999g228kcal5.6g34.5g3g14g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g60g540kcal0g0g59.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore300g30kcal3.3g2.4g0.6g3g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g1733kcal24.6g98.8g127.8g41.4g
Valittu annoskoko2384g867kcal12.3g49.4g63.9g20.7g
Annoskoko puolitettuna1192g433kcal6.2g24.7g32g10.4g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839