Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)1080g1458kcal216g1.1g64.8g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g5925kcal490.2g163.2g366g25.6g
Valittu annoskoko2384g2963kcal245.1g81.6g183g12.8g
Annoskoko puolitettuna1192g1481kcal122.6g40.8g91.5g6.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883