Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1597g2295kcal255.5g0g142.1g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl639g2172kcal12.8g19.2g223.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g9233kcal544.8g109.6g733.6g2.4g
Valittu annoskoko2384g4616kcal272.4g54.8g366.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna1192g2308kcal136.2g27.4g183.4g0.6g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502