Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g476kcal0g0g53.9g0g
Oivariini, 60 (100g)56g307kcal0.6g0.6g33.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl798g2713kcal16g23.9g279.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g798g192kcal14.4g23.9g4g15.2g
Sipuli (kuorittu)279g75kcal3.6g13.4g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g7527kcal69.2g123.6g742.6g39.8g
Valittu annoskoko2384g3764kcal34.6g61.8g371.3g19.9g
Annoskoko puolitettuna1192g1882kcal17.3g30.9g185.7g10g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957