Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 285g2446kcal3.5g0g275g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g190g659kcal11.4g142.5g2.7g4.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1020kcal6g9g105g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g8296kcal43.6g309.2g766g13.4g
Valittu annoskoko2385g4148kcal21.8g154.6g383g6.7g
Annoskoko puolitettuna1193g2074kcal10.9g77.3g191.5g3.4g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522