Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g86g265kcal10.3g48.7g3.4g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)7g63kcal0g0g7g0g
Kanasuikaleet kariniemi350g389kcal80.5g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1821g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g15g43kcal3.1g0.8g3.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka98g80kcal3.3g18.6g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4774g1701kcal196g139.4g43.2g7g
Valittu annoskoko2387g850kcal98g69.7g21.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna1194g425kcal49g34.9g10.8g1.8g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207