Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 1502g588kcal15.3g105.7g3g38.3g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g225g428kcal5.6g7.9g40.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g673kcal45.7g0.1g52.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras45g120kcal3.8g23.1g0.5g6g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g376g274kcal30g30g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g4167kcal200.8g333.6g201.6g88.6g
Valittu annoskoko2388g2084kcal100.4g166.8g100.8g44.3g
Annoskoko puolitettuna1194g1042kcal50.2g83.4g50.4g22.2g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154