Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino63g219kcal8.1g41.9g1.6g3.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g97g41kcal1.6g8.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)8.5g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g919kcal52g101.4g33.2g7.4g
Valittu annoskoko239g459kcal26g50.7g16.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna120g230kcal13g25.4g8.3g1.9g
Arvot/100g100g192kcal10.9g21.2g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511