KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.21g74kcal1.5g14.9g0.7g1.3g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g56g73kcal10.1g0.7g3.1g0g
Findus wokki Classic 500G47g14kcal0.9g2.3g0.2g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g38g23kcal0.3g2g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g406kcal25.6g39.8g15.6g2.8g
Valittu annoskoko239g203kcal12.8g19.9g7.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna120g101kcal6.4g10g3.9g0.7g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865