Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g94g22kcal0.4g5g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kurkku, tuore38g3.7kcal0.2g0.6g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki38g30kcal4.9g0.7g0.7g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g6g15kcal1g0.1g1.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore19g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g164kcal14g16.6g4g3.6g
Valittu annoskoko239g82kcal7g8.3g2g1.8g
Annoskoko puolitettuna120g41kcal3.5g4.2g1g0.9g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511