Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 6.2g20kcal0.5g3.9g0.1g0.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g433kcal28.4g20.6g25.4g8g
Valittu annoskoko239g217kcal14.2g10.3g12.7g4g
Annoskoko puolitettuna120g108kcal7.1g5.2g6.4g2g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.3g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423