Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl82g98kcal15.5g0.7g3.5g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g60g28kcal0.4g6.6g0g0g
Hunaja 3.6g12kcal0g2.9g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g36g22kcal0.4g1.6g1.5g0.2g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g7.3g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g361kcal33.4g27g13g1g
Valittu annoskoko240g181kcal16.7g13.5g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna120g90kcal8.4g6.8g3.3g0.3g
Arvot/100g100g75kcal7g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902