Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 146g122kcal1.8g6.2g9.3g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g619kcal28.2g14.6g48.6g6.8g
Valittu annoskoko240g310kcal14.1g7.3g24.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna120g155kcal7.1g3.7g12.2g1.7g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3g10.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064