Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino625g2186kcal81.2g418.5g15.6g37.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 500g1602kcal133.8g0g119.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g975g409kcal15.6g83.8g1g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)85g102kcal2.5g3.5g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g9187kcal517.8g1012.8g331.6g75g
Valittu annoskoko2390g4593kcal258.9g506.4g165.8g37.5g
Annoskoko puolitettuna1195g2297kcal129.5g253.2g82.9g18.8g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511