Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Oivariini, 60 (100g)56g308kcal0.6g0.6g33.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g800g192kcal14.4g24g4g15.2g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g7546kcal69.2g124g744.4g40g
Valittu annoskoko2390g3773kcal34.6g62g372.2g20g
Annoskoko puolitettuna1195g1887kcal17.3g31g186.1g10g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957