TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)183g493kcal13.7g89.4g9.1g18.3g
Korppujauho 88g321kcal9.2g65.7g0.9g4.7g
Vesi527g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1404g1825kcal294.9g0g98.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g5830kcal683.8g311.4g256.2g46g
Valittu annoskoko2394g2915kcal341.9g155.7g128.1g23g
Annoskoko puolitettuna1197g1458kcal171g77.9g64.1g11.5g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808