Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)600g1080kcal114g0.6g66g0g
Purjosipuli 540g124kcal9.8g13g1.1g11.3g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4792g5682kcal276.8g140.6g431g36.8g
Valittu annoskoko2396g2841kcal138.4g70.3g215.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna1198g1421kcal69.2g35.2g107.8g9.2g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191