Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 400g1420kcal7.5g10.6g152g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 524g182kcal24g10.1g1.6g13g
Kukkakaali 728g175kcal13.2g16g2.2g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4792g5159kcal200g76.2g440.8g59.4g
Valittu annoskoko2396g2579kcal100g38.1g220.4g29.7g
Annoskoko puolitettuna1198g1290kcal50g19.1g110.2g14.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149