Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa8.7g1.5kcal0g0.2g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2g6.3kcal0.2g1.2g0g0.1g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g5.6g14kcal1g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g67kcal3.4g3.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko24g33kcal1.7g1.7g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.9g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g140kcal7.1g7.1g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630