Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g7.8g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g178kcal3.2g12.6g12.8g0.6g
Valittu annoskoko24g89kcal1.6g6.3g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g45kcal0.8g3.2g3.2g0.2g
Arvot/100g100g372kcal6.7g26.3g26.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330