Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g5.9g10kcal1.2g0g0.6g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)2.7g10kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g2.3g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.8g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Korppujauho 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g61kcal4.4g4.8g2.4g1g
Valittu annoskoko24g31kcal2.2g2.4g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.1g1.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g127kcal9.1g10g5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485