Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Lohipakaste PIRKKA13g23kcal2.5g0g1.4g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g75kcal5.6g2.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko24g37kcal2.8g1.2g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1.4g0.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g155kcal11.7g5g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124