TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1.8g5kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g14g18kcal3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g59kcal6.8g3.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko24g29kcal3.4g1.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.7g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g122kcal14.2g6.7g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808