Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g6.6g23kcal0.5g4.9g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Kanaliemi laimennettu 16g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g65kcal1g10g2.2g0.4g
Valittu annoskoko24g33kcal0.5g5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.3g2.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g135kcal2.1g20.7g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080