Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty8.8g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.9g3.1kcal0g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 4.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g31kcal0.4g5.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko24g16kcal0.2g2.6g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.1g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g65kcal0.8g10.8g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641