Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g50kcal2.6g2.8g3g0.2g
Valittu annoskoko24g25kcal1.3g1.4g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.7g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.4g5.8g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082