Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Porkkanaraaste 200g4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1.7g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Tomaattimurska 4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g68kcal3.6g4.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko24g34kcal1.8g2.1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.9g1.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g140kcal7.4g8.7g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260