Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 4.7g2.7kcal0.5g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl5.6g34kcal1.4g0.4g3g0.4g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g121kcal7g2.2g9.2g3.2g
Valittu annoskoko24g60kcal3.5g1.1g4.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal1.8g0.6g2.3g0.8g
Arvot/100g100g252kcal14.6g4.6g19.2g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855