Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ruisjauho, 1 dl5.9g19kcal0.6g3.7g0.1g0.8g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.2g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g3.5g6.8kcal0.7g0g0.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g118kcal3.6g11.4g6.2g2.2g
Valittu annoskoko24g59kcal1.8g5.7g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.9g2.9g1.6g0.6g
Arvot/100g100g244kcal7.4g23.6g12.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407