Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 4.2g1.4kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g22kcal0g4.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko24g11kcal0g2.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g9.1g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353