Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 14g20kcal2.3g0g1.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g7g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g62kcal5.2g0.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko24g31kcal2.6g0.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.3g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g128kcal10.8g1.2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203