Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 5.5g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g6.1g24kcal1.3g0g2g0g
Pinjansiemenet, Parrots5g31kcal1.4g0.6g2.7g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g238kcal6g1.6g23g0.6g
Valittu annoskoko24g119kcal3g0.8g11.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g59kcal1.5g0.4g5.8g0.2g
Arvot/100g100g491kcal12.4g3.3g47.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640