Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g8.9g34kcal0.6g4.5g1.4g0.2g
Raparperi 5.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g4.7g8.9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g114kcal2g14.4g5g0.6g
Valittu annoskoko24g57kcal1g7.2g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g29kcal0.5g3.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g235kcal4.1g29.6g10.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355