Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 2.6g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 4.7g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g32kcal0.6g6.4g0.2g1g
Valittu annoskoko24g16kcal0.3g3.2g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729