Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g8.3g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 6.2g22kcal0.3g4.8g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g1.2g4.4kcal0g0g0.5g0g
Mansikka 4.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g77kcal1.2g14.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko24g39kcal0.6g7.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal0.3g3.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g160kcal2.5g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108