Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.6g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g2.1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.8g1.1kcal0.2g0.1g0g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g83kcal5.6g0.6g6.4g2.6g
Valittu annoskoko24g42kcal2.8g0.3g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.4g0.2g1.6g0.7g
Arvot/100g100g171kcal11.5g1.2g13.2g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796