Helppo ja maukas kalakeitto

Kuori sipuli, porkkana ja perunat.

Kuumenna vesi, kalaliemikuutio ja mausteet kiehuviksi.

Lisää kuutioitu sipuli ja paloitellut perunat.

Keitä melkein kypsäksi.

Lisää kalasuikaleet ja tuorejuusto.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 5-10 min. Lisää lopuksi pinnalle silputtua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Seiti pakaste 3.1g2.4kcal0.5g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.9g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g25kcal1.4g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko24g12kcal0.7g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g51kcal2.9g4.1g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74532